Нема крај за проблемите на славниот Бразилец.

Поради одредени сомневања Роналдињо беше упатен на тестирање за присуство на Коронавирусот, пишува JCNET.

За среќа, тестот покажа негативен резултат.

Роналдињо и неговиот брат Роберто Асис и понатаму се во озлогласениот затвор во Асунсион, каде може да остане и до 6 месеци.