Златан Ибрахимовиќ се врати во Италија и сега е во задолжителен карантин, засега е неизвесно дали ќе го продолжи договорот со Милан.

Швеѓанецот на Инстаграм објави фотографија од тренинг на Милан, навивачите од него бараат да го продолжи договорот.

View this post on Instagram

@acmilan

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on