Златан Ибрахимовиќ можно е во новата сезона да не биде дел од редовите на Милан и да се врати во ПСЖ.

Искусниот напаѓач се уште е во дилема дали да продолжи да игра уште една сезона, или да замине во пензија.

Тој веќе најавил дека планира да ги побара во ПСЖ каде сака да работи како спортски директор со цел да го среди клубот кој има проблем со големиот број на ѕвезди.