Напаѓачот на Милан, Златан Ибрахимовиќ максимално го користи времето за одмор и релаксација пред новата сезона во која најверојатно ќе го носи дресот на неговиот моментален клуб.

Тој денеска објави видео со дел од неговите лудории во вода а над него интересно, избра стих од химната на Англија и популарната реченица „God Save the Queen“, во превод: Боже чувај ја кралицата.