Едисон Кавани го информирал Атлетико Мадрид дека нема да дојде во Шпанија откако ја прифатил понудата од Интер.

Уругваецот претходно наводно се сложил на договр со Атлетико но сега има подобра понуда од Интер ќе се врати во Италија.

Интер ќе му исплаќа на Кавани 8 милиони евра годишно, Медиасет тврди дека Уругваецот се сложил да потпише договор кој е за 4 милиони евра послаб од оној кој го имаше кај ПСЖ.

Кавани летово ќе биде слободен играч, Интер нема никакви обврски кон ПСЖ, го добива речиси бесплатно.