Николо Барела (22) се повреди на мечот со Торино вчера и според официјалното соопштение од Интер станува збор за сериозна повреда која ќе го одалечи од теренот следните пет недели.

Плејмекерот Николо Барела ќе мора да оди „под нож“ , операцијата ќе го одалечи од теренот најмалку пет недели, има повреда на десното колено и тоа е нов удар за Антонио Конте и Интер.

Барела ќе биде на располагање на почетокот на јануари.