Фудбалската пресметка за титулата од фудбалскиот Куп на Македонија меѓу Вардар и Пелистер одиграна на 23 мај 1993 година ќе имаме можност да ја погледнеме во сабота (23 мај) од 16 часот на МТВ 3.