Јувентус и Барселона ги завршија преговорите со успех, Пјаниќ и Артур ги менуваат клубовите, утре двајцата играчи одат на медицински прегледи, пишува Газета Дело Спорт.

Официјално договорите ќе се потпишуваат во вторник, утре Пјаниќ и Артур одат на прегледи.

Со ова завршува долго очекуваната зделка меѓу двата клуба, Артур се двоумеше но на крај прифати да потпише за Јувентус.