Напаѓачот на Барселона и репрезентативец на Франција, Антона Гризман денеска по трет пат во својот живот стана татко.

Едно е јасно, 8 април во неговото семејство може да се прослави како датум за вечно славање. Ова откако третото негово дете се роди на денот кога беа родени и претходни две негови деца.

Миа Гриузман денеска направи пет години, Амаро Гризман две а на светот дојде и втората ќерка на фудбалерот која се вика Алба.

Честитки до Антоан Гризман и до неговата животна сопатничка Ерика Чоперена.