Навивачката група „Комити“ со измешани емоции го напушти Тетово по денешната победа над Тетекс од 3:0 на Вардар.

Збратимени и како навивачки групи и како клубови, оние од Скопје со интересна порака:

Радосни во победата, а истовремено тажни во поразот !

Денес во Тетово демонстриравме како цивилизирани момци се однесуваат по Тетовските улици, и како треба сериозни навивачки групи да ја демонстрираат моќта на најубав начин, со песна за своите Тетекс и Вардар…со Македонски ритам !

Без опозиција, со овации од блиските тераси, фешта, еуфорија во тактот на другарството и братството !

ИДЕОЛОГИЈАТА ПРОДОЛЖУВА, БРАТСТВОТО ОСТАНУВА !

🔵ТЕТОВО⚪🔴СКОПЈЕ⚫ !

Да живее Македонија 🇲🇰