Навивачката група Комити е разочарана од  од легендата на Вардар, Дарко Панчев.

Комити на фејсбук со статус  поврзан со Панчев, легендата на Вардар во изјава за BBC на српски јазик го девалвираше ракометот како спорт и индиректно успесите на РК Вардар.

Навивачката група на Вардар, го прозва Дарко Панчев,  го запраша: