Вистинско шоу, како на стадионот така и на тетовските улици направија братските навивачки групи „Комити“ и „Војводи“.

Тие уште пред да почне мечот на Градскиот стадион во Тетово, направија улиците на градот да грмат од нивното кортео.

Се пееја песни дека Тетово, Гостивар, Струга, Кичево и секој град и село се Македонија и македонски, како и навивачки песни за двата клуба.

Погледнете го шоуто кое го направија навивачите на Вардар и Тетекс.