Навивачката група на ФК Вардар, популарните „Комити“ со нова порака на социјалните мрежи образложија кои се нивните планови но и очекувања за новата сезона во која нивниот омилен клуб ќе се натпреварува во ВМФЛ.

Оние кои го сакаат Вардар на ваков начин го испраќаат и кога испаѓа во втора лига !

Бевме тука од почетокот, останавме до крајот…

Не е важен рангот на натпреварување, кога се работи за една голема и искрена љубов.

Прва, втора, трета, општинска…ВАРДАР ЗАСЕКОГАШ !

А таму ќе бидеме уште побројни…

Таму ќе бидеме уште посилни…

Таму ќе го вратиме Вардар на Вардарците и Народот !