Вардар од денес и официјално е второлигаш, најтрофејниот, најпопуларниот клуб кој важи за македонска фудбалска гордост ги живее најтешките моменти во својата клупска историја.

Навивачката група Комити со серија на натписи реагира на новонастанатата ситуација, Вардар крвари, политичката елита го уништува клубот, последно е ПРОТЕСТИ!

Комити на Фејсбук прават анкета, дали е потребно да се протестира: