Навивачката група на Вардар, Комити се огласија на социјалните мрежи, откако фановите на Шкендија, Балисти ги поздравија со „Втора Лига“.

Козоебачите вчера ја имаа единствената активност откако се појави вирусот, ограничувањата и забраните. На автопат извадија парола пропратена со бакљи пред автобусот во кој се возеа играчите на Вардар, со која го најавуваат неговото испаѓањето од прва лига.

Единственото нешто навивачко што го направија од 2019-та до сега, не беше во чест на шкендија, туку во чест на ВАРДАР !

Комплексите пуштени на најјако !

ВАРДАР Е ЕДИНСТВЕН МОТИВ, ЕДНИ СЕ ЗА, А ДРУГИ ПРОТИВ !

Затоа порачуваме повторно :

ВАРДАР ЌЕ ЖИВЕЕ !