Синиша Михајловиќ го заврши третиот циклус на лекување од леукемија, ја напушти болницата „Sant’Orsola“ во друштво со сопругата Ариана.

Србинот со насмевка ја напушти болницата, ова е добар знак коментира „GazzettadelloSport“ на насловната страна, откако сопругата на Михајловиќ на инстаграм напиша дека сопругот се враќа дома.

Нема детали за состојбата на Михајловиќ кој со ова го заврши лекувањето, се очекува официјална информација во текот на денот.