Синиша Михајловиќ за медиумите од Србија најави трансфер на Златан Ибрахимовиќ во Болоња или ќе замине во Шведска.

Ибрахимовиќ со сигурност нема да остане во Милан, изјави Михајловиќ, негова опција е Болоња или Шведска.

„Зборев со Златан пред неколку дена, има диела дали да се врати во Шведска, ако не го направи тоа ќе дојде во Болоња“ – изјави Михајловиќ за телеграф.рс

Ибрахимовиќ беше поврзуван со Болоња пред доаѓањето во Милан, но се реши да му се приклучи на тимот од „Сан Сиро“.