Член на Болоња од струниот штаб е  позитивен на Ковид-19, клубот го потврди случајот, за среќа не станува збор за нивниот тренер Синиша Михајловиќ.

Болоња изврши тестирања на сите во клубот, тестот на Михајловиќ е негативен, Србинот може да здивне, денеска стигна потврдата дека нема позитивни на коронавирус во клубот по второто тестирање.

Михајловиќ долго се бореше со леукмијата, ја победи опасната болест, н осега е под закана од коронавирусот, тој е секој ден ан тренинг со својата екипа, за среќа стигнаа добри вести.

„Потврдуваме дека нашиот тренер Синиша Михајловиќ не е позитивен на Ковид-19“ – се вели во сооптението на Болоња.