Тинејџерот Калум Хинес кој беше собирач на топки на мечот Тотенхем- Олимпијакос стана вистински херој откако брзо ја врати топката а Мурињо го поздрави во негов стил…

Калум Хинес има 15 години, беше еден од најважните „играчи“ на Тотрнхем против Олимпијакос, брзо ја врати топката во игра, потоа Тотхнем израмни а Мурињо дојде и го поздрави малиот Калум…

Овој момент се прераскажуваше долго по мечот, Калум скромно изјави:

„Јас само си ја вршев својата работа, поздравот со Мурињо ми го смени животот, тоа момент кој никогаш нема да го заборавам“ – изјави херојот на Тотенхем.