Тотенхем гостува во Скопје на 24 септември, средба од Европа лигата на дуел со Шкендија.

Мурињо изјави дека не знае ништо за Шкендија, може да биде незгодно гостување во Македонија.

„Не знаев ништо за Пловдив, но ги анализиравме ,може да биде опасно во Македонија, ќе треба да се подготвиме, да бидам искрен ништо не знам за Шкендија, но ќе ги анализирам, не очекува маратон од натпревари“ – изјави Мурињо.

Изјавата на Мурињо пред крајот од видеото: