Менаџерот на Рома, Жозе Мурињо уште една покажа дека кога на неговиот тим не му оди најдобро, сите се криви само не тој.

Португалецот по поразот од Интер призна дека ротивникот заслужил да победи но реши уште еднаш да го покаже својот карактер.

„Важата работа е последна од нашата, поради тоа ние заработуваме повеќе од тебе.“ – му посочи Мурињо на еден новинар од Италија.