Герет Бејл се врати во Англија и со Тотенхем има променливи игри, тоа не е нешто што го задоволува Жозе Мурињо кој на еден од последните тренинзи му се закани играчот од Велс.

Мурињо е решен да го мотивира Бејл да игра подобро, во спротивно има друг план, ќе им го врати назад на „кралевите“.

„Сакаш да останеш тука или да се вратиш во Мадрид и да не играш?“, му се обрати Мурињо до Бејл.