Поради скандалот со лажните пасоши, легендарниот фудбалер Роналдињо се наоѓа во озлогласениот затвор во Асунсион, каде се сместени најтешките криминалци, но и корумпираните политичари.

Роналдињо за кратко време стана главна ѕвезда на затворот, а од новите фотографии пристигнати од овој затвор се гледа како Роналдињо конзумира алкохол со озлогласени криминалци, па дури им се потпишува и на маиците