Игор Ангеловски со само една измена во почетниот состав против Украина а во однос на мечот кој го започнавме со Австрија во првиот тим.

Во тимот го нема Александар Трајковски, а во почетниот состав место доби Стефа Спировски. Ова е трет дуел меѓу Македонија и Украина, досега загубиме на претходните две средби.

Дуелот меѓу Македонија и Украина започнува од 15 часот.