Антоан Гризман е нов играч Барселона, каталонскиот клуб ја плати откупната клаузула од 120 милиони евра  и тој од денеска е нивни играч.

Гризман потпишал договор со важност до 2024 година, Барселона го потврди трансферот на Французинот од Атлетико Мадрид.

Барселона веднаш се заштити со откупна клаузула од 800 милиони евра.