За помалку од еден час во Џенова ќе почне натпреварот од 25. коло на Сериа „А“, во кој Џенова ќе ја пречека забревтаната екипа на Лацио.

Горан Пандев не е во почетниот состав и својата шанса ќе ја чека на клупата за резерви.