Пандемијата од коронавирусот го затвори Париз, Ванда Нара има решение за монотонијата дома, луксузната вила во престолнината на Франција и овозможува полесно да ја мине изолацијата.

Сопругата на Икарди и негов менаџер, ужива во луксузон во вилата во Париз.