Легендарниот фудбалер од Шпанија, Цеск Фабрегас, на твитер се шегуваше на трема Ковид-19, бара предлог серии бидејќи сопругата не сака да му раѓа деца а спорт нема.

Коронавирусот го запре спортот во светот, сега тема се филмови и серии, Фабрегас се „жали“ дека сопругата не сака да раѓа, излез бара во следење на филмови и серии, бара и предлози на твитер.