За разлика од дел од неговите поранешни колеги кои сега се во пензија но водат фудбалски школи, работат како спортски аналитичари или едноставно уживаат во парите кои ги заработиле додека биле професионални спортисти, Хозе Мануел Пинто има поинакви планови.

Поранешниот голман на Барселона веќе изгради име на познат ди-џеј во Шпанија, држи часови со големи групи како фитнес тренер и веќе е сериозне инфлуенсер во областа на здравиот начин на живот, исхрана и редовен сон.

 

View this post on Instagram

 

Un domingo cualquiera! #Del13Al1 #Ignicion Vídeo by A. Calvo

A post shared by Pinto “Wahin” (@13pinto) on