Интер е во потрага по нови засилувања, Жиру и Кулушевски се на радарот на клубот од Милано.

Дејан Кулушевски и желба на Интер, клубот од Милано тоа не го крие, контактирал со менаџерите на напаѓачот на Парма.

„GazzettadelloSport“ тврди дека Интер со сите сили ке нападне да дојде до потпис на Кулушевски, јануари ќе биде клучен момент тврди престижниот весник од Италија.