Познати се составите на двата тима за вечерашниот дуел. Кај Вардар на овој натпревар ќе ги нема Борко Ристовски, Стефан Атанасовски, Мартин Карапалевски и Куни Моралес.

Добрата вест е што во тимот се враќа Тото, а подготвен за настап е и Дибиров. Васил Гогов и Давид Савревски се ,,новитетите” во ростерот на Вујовиќ.

Двајцата млади играчи добиваат шанса за настап. Кај гостинот нема промени во играчкиот кадар, односно истите играчи од минатиот дуел ќе бидат и денес на располагање.