Македонија до 21 година од 13 часот игра против Украина на тренинг центарот на ФФМ „Петар Милошевски“, во рамки на квалификациите.

Доколку победи Макеоднија, ќе дојде на само еден бод од втората Украина.

Денковски; Хајдари, Антовски, Сеји, Младеновски; Манев, Фазлагиќ, Адем; Гроздановски, Рустемовски, Ѓоргиевски