Претседателот на Македонскиот олимписки комитет, Даниел Димевски денеска на состанок со претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини, разговарано на повеќе теми, ова беше формална средба.

 

„Претседателот на Македонскиот олимписки комитет, Даниел Димевски во прва  посета на „Куќа на фудбалот“, откако стана прв човек на Македонскиот Олимписки Комитет. Конструктивен разговор со претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини и продлабочување на веќе воспоставените добри односи меѓу двете спортски инстутуции“, соопштија од ФФМ.