Селекторот на БИХ, Роберт Просинечки изгледа сонува за Златан Ибрахимовиќ, по „грешка“ го повика во составот на БИХ за мечевите со Лихтенштајн и Ерменија во квалификациите за ЕП 2020, секако по грешка.

Просинечки го соопштуваше составот на БИХ за овие две средби и по грешка го соопшти името на Златан…