Герогина Родригез, девојката на Роналдо, ужива на јахтата во летните денови и се потсетува на деновите кога вежба во домашни услови.

Роналдо ја освои титулата со Јувентус, сега има време з аодмор со семејството на јахтата, ние се потестуваме како изгледа Георгина во домашната теретана.