Договорот на Јан Вертонхен со Тотенхем истече, а белгискиот интернационалец во моментов ги разгледува сите понуди кои стигнаа на негова адреса.

Интер и Рома се поврзуваа со Белгицеот, кој летово треба да пристигне во еден од овие два клуба како слободен фудбалер.

„Ги разгледувам опциите и се надевам дека ќе донесам добар избор “ Имам неколку понуди и затоа треба добро да размислам. Се уште немам одлучено каде ќе заминам, но ќе се решам за брзо време“– изјави Вертонген за„ ТВИС“.