Кристијано Роналдо тренира со полн интензитет, Португалецот објави видео на Инстаграм.

Јувентус се подготвува за враќање на теренот, Роналдо тренира со силен ритам, паузата од самоизолацијата како да не влијаела врз напаѓачот на „старата дама“.

Калчото се враќа на 20 јуни, рестарт на сезоната без гледачи, Роналдо е подготвен.