ФК Вардар се огласи на твитер повод роденденот на Комити кои денеска слават 33 години од формирањето.

Во услови кога се чека официјална реакција од клубот повод  одлуката на ФФМ сезоната да не се доигра и шампион да не се прогласи, ФК Вардар го честиташе роденденот на Комити.