Се огласи Златан Ибрахимовиќ по инцидентот со Ромелу Лукаку, едноставно и лесно со неколку збора објасни кој е Ибра.

Швеѓанецот на некој начин се извини за ситуацијата од вчера, и на твитер напиша:

„Во светот на Златан нема место за Расизам“ – напиша во дел од пораката Ибра.