Синиша Михајловиќ по леукемијата, сега се бори и коронавирусот, Србинот е позитивен, ќерката на тренерот на Болоња, Вирџинија, се огласи на социјалните мрежи за состојбата на својот тактко.

Семејството било на крстарење, а покрај Синиша тестирани се и останатите членови. Вирџинија ја информираше јавноста дека татко и’ нема никакви симптоми карактеристични за вирусот.

„Им благодарам на сите кои ми праќаа пораки, но тато е добро, нема никакви симптоми. И ние сме, бидејќи се враќавме од Арденија, бевме и тестирани“ – напиша на Инстаграм Вирџинија.