Миралем Пјаниќ е позитивен на Ковид-19, новиот играч на Барселона се огласи на Инстаграм, емотивна порака, вирусот е опасен, почитувајте ги мерките…

Барселона го потврди случајот на Пјаниќ, тој е во самоизолација следните 15 дена, напиша порака на Инстаграм.

„Сакам да ги уверам сите дека сум добро, и за среќа сум асимптоматичен, она што го научив е дека не треба да ја потценуваме ситуацијата, почитувајте ги мерките. Се гледаме наскоро“  – напиша Пјаниќ.