Актуелтниот првак на Италија, Јувентус ги потврди наводите дека Даниеле Ругани бил позитивен на тестирањето за КОВИД-19, односно Коронавирус.

Ругани се огласи на социјалните мрежи со смирувачки тонови.

„Точно е имам Коронавирус, но не се грижете, добро сум. Почитувајте ги препораките, вирусот не прави разлика, направете го тоа за себе  и најблиските“ – порача Ругани.