Плејмејкерот на лестер, Џејмс Мадисон беше приморам да го избрише скандалозното видео од социјалните мрежи по реакции од јавноста во Англија.

Мадисон е на одмор на Ибица со своите пријатели Грилиш и Деле Али.

На видеото се гледа како Мадисон се обидува да бакне една девојка, откако не го добива тоа што го сака прави гримаси кои ја потврдуваат неговата состојба (влијание од конзумирањето на алкохол.)