Нека е Нова, нека е среќна, нека не наша, нека не радува повеќе од минатата. Оваа 2021 година да ја запаметиме по успесите на спортистите од Македонија…

Да сте живи и здрави, среќни и смирени и секогаш позитивни..

Посакуваме спортски адреналин со нови рекорди, историја за спортот во Македонија.

Среќна Нова Година, почитувана публико. Читајте Дриблинг.мк, и сакајте го спортот.