Репрезентативецот на Македонија и член на Мајорка, Александар Трајковски во интервју за „хотспорт.рс“ говореше за пласманот на националната фудбалска репрезентација на ЕУРО.

Трајковски најави дека Македонија може да биде пријатно изнеандување на ЕУРО.

„Сметам дека имаме голем квалитет, мислам дека можеме да бидеме големо изненадување на ЕУРО“ – изјави Трајковски во опширното интервју.