Младата фудбалска репрезентација на Македонија за играчи до 18 години, ја победија БиХ во Скопје со 1-0, се реваншираа за поразот од пред два дена.

Стрелец на единствениот гол на средбата беше Марио Илиевски во 75 минута од средбата.