УЕФА денеска го потврди календарот за новата сезона во Лигата на Нации, има измени на термините за неколку средби на нашата репрезентација која првите два меча ќе ги одигра во стариот термин, 5 и 8 септември против Еремнија и Грузија.

Има измени во термините за октомври и ноември.