Вардар го реши проблемот на голманската позиција, Александар Игески потпишува за црвено-црните, нов играч е и Милован Петровиќ во средниот ред.

Игески бранеше за Тиквеш и беше најдбориот голман во втората лига, Милован Петровиќ доаѓа од Сутјеска.

Вардар со Игески и Петровиќ потпиша соработка на шест месеци.

ФОТО: Игески (фејсбук)