Навивачите на Барселона од денеска ќе можат да го набават третиот дрес на нивниот омилен клуб.

Шпанскиот фудбалски првак го промовираше третиот комплет на опрема со кој ќе се натпреварува во оваа сезона.

Изборот на боја и дизајнот треба да потсетуваат на изгледот на дресовите на каталонскиот гигант од деведесетите години од минатиот век.