Шпанска Барселона во новата сезона ќе биде значително ослабена откако Меси не го продолжи договорот.

„Каталонците“ објавија интересно видео со кое го поздравија магионичарот а за утре е закажана и официјална прес конференција на која Лапорта ќе образложи што навистина се случувало за време на преговорите и зошто не се успешни.